zaterdag 9 november 2013

Dag Allen,

Regelmatig bloggen, is toch iets waar ik me op wat verkeken heb. Ik moet nog wennen om foto's te maken van alles wat ik doe.
Het jasje dat ik gemaakt heb voor mijn kleinzoon,  (zie mijn vorige blog) paste precies en hij was er heel erg blij mee. Hij heeft het aangedaan en sleepte de beer, met jas, overal naar toe. Ik heb wel foto's gemaakt van het mannetje, maar geen foto van de beer met jas. 
De foto's van mijn kleinzoon staan op mijn telefoon en het lukt (nog niet) om deze te oploaden  

Door de drukte van het bezoek van mijn dochter, schoonzoon en kleinkind ben ik niet aan zo veel dingen toegekomen.

Wel heb ik regelmatig gesponnen 


Dit is de effen variant en deze kleur heb ik ook twijnen met witte wol.  Hiervan heb ik vergeten een foto van te maken en de wol is verkocht.


Door alle enthousiaste verhalen over het verven met voedingsmiddelen kleurstof, wilde ik dit ook proberen. Dit is het resultaat. Het is een oranje -rode kleur geworden en dit wil ik gedeeltelijk twijnen  met een witte draad om zo een gemeleerde draad te krijgen en een gedeelte een effen kleur.
Wat ik er van ga maken weet ik nog niet.Met mijn zusje was ik  nog een dagje  gaan stappen, veel kletsen en koffiedrinken maar  ook kunnen we geen breiwinkel voorbij lopen zonder er naar binnen te gaan. Ook zij heeft altijd wat op de breipennen staan.  Ondanks mijn zeer ruime hoeveelheid wol kon ik het toch niet laten en heb  prachtige merinowol gekocht voor een kolsjaal.


Dit breit super en het patroon is heel makkelijk.

Prettig weekend

Mieke  1 opmerking:

  1. Mooi mieke en ja overal een fotootje van nemen hoor gr marloes

    BeantwoordenVerwijderen